Anderlecht: "Vanden Borre sliep niet"

MAANDAG, 16 FEBRUARI 2015, 16:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws pakte vandaag uit met een foto waarop het leek dat Anthony Vanden Borre lag te slapen op de bank. De belediging kan Anderlecht niet laten passeren. Het reageert met bewijzen en toont dat VdB wegdook voor iets.


Deze foto publiceerde Het Laatste Nieuws:

"Ongetwijfeld het beeld van de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League", zo begint Het Laatste Nieuws. "Wanneer Anderlecht in de zo goed als laatste minuut alsnog een doelpunt slikt tegen KV Mechelen weet coach Besnik Hasi met zijn frustraties geen blijf. De coach schopt woedend in het rond waardoor de hele bank opschrikt. Of wacht even, de hele bank? Anthony Vanden Borre schrikt er blijkbaar al lang niet meer van op. Hij kwam de hele wedstrijd niet van de bank en het lijkt het alsof de Rode Duivel op dat moment ver in dromenland vertoeft."

De reactie van Anderlecht

Hoewel het niet letterlijk gezegd wordt, is de suggestie toch gewekt: Vanden Borre lag te slapen. Diverse websites nemen dit sappige nieuws over. Anderlecht vindt het niet kunnen dat zijn speler door het slijk wordt gehaald en reageert op Twitter. Door verschillende foto's achter elkaar te plaatsen (en zo geen momentopname te tonen, maar een filmisch beeld van de feiten), bewijst het dat Vanden Borre ergens voor wegdook.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.