Vainqueur: "Ik wil niet onthoofd worden"

WOENSDAG, 18 FEBRUARI 2015, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met William Vainqueur loopt bij Dinamo Moskou een oude bekende rond. De oud-middenvelder van Standard stond meermaals in de belangstelling van Anderlecht. "Afgelopen zomer probeerden ze nog, maar voor mij was het nooit een optie."


De reden waarom Vainqueur niet naar Anderlecht wilde, is simpel. "Mijn respect voor de fans van Standard is te groot", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Bovendien wil ik niet onthoofd worden zoals Steven Defour. Luikse fans dragen hun spelers op handen, maar ze kunnen ook iemand door een hel laten gaan."

Vainqueur kijkt uit naar de dubbele confrontatie met Anderlecht. "Nu kan ik België tonen dat ik niet voor het geld naar Rusland ben gegaan. Anderlecht heeft het voordeel dat hun competitie al weer een tijdje bezig is en wij pas starten in maart. Maar we hebben geen schrik."

"Het is goed voor ons dat ze nu minder onvoorspelbare spelers als Mbokani of Suarez hebben die uit het niets kunnen scoren. Anderlecht is een sterk blok, maar als wij ons niveau halen, moeten we hen kunnen uitschakelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.