Evenepoel scoort voor jonge Duivels

WOENSDAG, 18 FEBRUARI 2015, 13:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De nationale U15 en U17 maken van de krokusvakantie gebruik om elk twee oefenduels te spelen. Bij beide ploegen kwamen ook Anderlecht-jongeren in actie. Remco Evenepoel scoorde zelfs voor de U15.


De U15 verblijven momenteel in Italië voor twee oefenduels. Het eerste gisteren werd met 2-1 verloren. Evenepoel scoorde het Belgische doelpunt door een strafschop in twee keer in doel te werken. De middenvelder speelde net als Jerko Guldix en Gregory Descotte de hele partij. Hotman El Kababri werd na 59 minuten vervangen, Alan Mayanga na 75 minuten.

Dichter bij huis kwamen de U16 in actie tegen Frankrijk. In Tubeke verloren ze de eerste van twee oefenduels tegen Frankrijk met 0-2. Alper Ademoglu speelde de hele partij. Jorn Vancamp (na 61 minuten) en Orel Mangala (na 73 minuten) vielen in. Wout Faes kwam net van de bank. De dubbele confrontatie met Frankrijk is laatste voorbereiding op de EK-eliteronde, het laatste kwalificatietornooi op weg naar het Europees Kampioenschap 2015.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.