Proto: "We gaan vol voor de overwinning"

WOENSDAG, 18 FEBRUARI 2015, 19:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen begint Anderlecht aan het tweede luik van zijn Europese campagne. Het ruilde de Champions League voor de Europa League, maar voor Silvio Proto werd de tegenstand niet minder. "Dinamo Moskou is een erg sterke opponent."


"Ik volg de Russische competitie goed en ik weet wat ze kunnen. Dinamo Moskou is misschien niet zo bekend, maar morgen zal ook het grote publiek zien dat het een zeer goede ploeg is", blikt Proto vooruit. "We moeten deze wedstrijd aanpakken alsof het de Champions League is. Het wordt moeilijk, maar we gaan vol voor de overwinning."

In de kranten gaf Dinamo Moskou-middenvelder Mathieu Valbuena vandaag aan dat hij niets wist over Anderlecht. Niet erg, vindt Silvio Proto. "Daar is toch niets mis mee? Dat is zijn goed recht. Maar als je mij nu vraagt wat ik van Dinamo weet, zal ik toch 'niks' moeten antwoorden", grijnst de doelman.

Door de blessure van Chancel Mbemba staat Rolando morgen waarschijnlijk voor het eerst aan de aftrap. Proto heeft er vertrouwen in. "Mijn eerste indruk is dat hij steeds rustig is en veel ervaring heeft. Dat hij nog zoekt naar zijn beste vorm is normaal. Eens die gevonden, zal hij een meerwaarde betekenen voor ons."





anderlecht-online forum