Hasi: "Enkel een doelpunt ontbrak."

VRIJDAG, 20 FEBRUARI 2015, 07:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi zag een erg sterke partij van zijn jongens tegen Dinamo Moskou. "We haalden hetzelfde niveau als in de Champions League en dat met al die afwezigen", stelde hij vast. "Maar de kansen die je krijgt, moet je afmaken."


"Na vijf minuten namen we Dinamo stevig in handen. We speelden goed en met mooie combinaties. We wonnen duels en creëerden kansen. Het is enkel jammer dat we niet konden scoren", vertelde de Anderlecht-coach na afloop. "Het is ook goed dat we de nul konden houden."

Volgens Hasi had Dinamo zijn ploeg onderschat. "Ik denk dat ze dachten hier even met 0-5 te komen winnen. Nu, je voelt wel dat Dinamo beter kan en ritme mist. Volgende week zullen ze ons wel niet meer onderschatten. Als we dan kunnen scoren, zitten we goed. Dan moeten zij komen. Maar alles ligt nog open."

"Tielemans is weer op niveau"

Hasi bleef ook even stilstaan bij de prestatie van Youri Tielemans, zeker voor de rust de uitblinker aan Anderlecht-zijde. "We waren baas op het middenveld met Defour en Dendoncker", aldus Hasi. "En Tielemans was een positie hoger fantastisch."

"Youri was zuiver in de passing, aanwezig in het duel, deed goeie dingen bij balverlies en heeft ook een aantal keer op doel geschoten. Dat hadden we al lang niet meer gezien. Ik ben blij dat hij na een mindere periode weer op niveau is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.