Deschacht: "Trainer zet defensie telkens scherp"

MAANDAG, 23 FEBRUARI 2015, 06:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Olivier Deschacht beseft als geen ander dat er nog moeilijke wedstrijden staan te wachten. En dat elke punt telt in aanloop naar de play-offs. "De winst van vandaag mogen we in de resterende duels niet weer te grabbel gooien."


"We hebben onze achterstand van zeven punten op Club Brugge ingelopen. Samen met Gent zijn we de winnaars van het weekend", zegt Deschacht.

"Het eerste kwartier gaven we plankgas, alleen hadden we in die periode van dominantie moeten scoren. Nadien zijn we teveel uit organisatie beginnen voetballen. Aan de rust heeft de trainer bijgestuurd en gaven we acherin nog nauwelijks iets weg."

"Dit is onze elfde clean sheet in veertien wedstrijden. De trainer zet ons, verdedigers, ook telkens scherp. Hij zegt dat we als ploeg altijd scoren. Wanneer de defensie dan de nul weet te houden, betekent dat altijd drie punten", aldus nog Deschacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.