Hasi: "Play-offs zijn voor ons al begonnen"

MAANDAG, 23 FEBRUARI 2015, 06:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi hoefde zijn spelers niet veel meer te motiveren gisteren voor de wedstrijd in de Cristal Arena. Toen de spelersgroep hoorde dat Brugge had verloren tegen Gent, maakte dat de motivatie om te winnen alleen maar groter.


"We hadden vorige week al moeten inlopen, toen we de drie punten op Mechelen absoluut verdienden. Maar omdat we het toen op het einde nog weggaven, moesten we hier reageren", begint Hasi. "Dat Brugge verloren had, maakte de motivatie bij de spelers nog groter."

"Wijt Preud'homme het verlies aan de Europese inspanningen? Ik kan Michel wel ergens begrijpen. Wij zijn donderdag ook diep gegaan, ik was benieuwd naar de reactie van mijn spelers. De mentaliteit was echter fantastisch", gaat de coach verder.

"Het was ook nodig dat we reageerden. Want we moeten niet alleen naar Brugge kijken, maar ook achter ons. En als je het resterende programma bekijkt, is dat van ons veruit het moeilijkste. Daarom was het ook belangrijk dat we hier de drie punten pakten. Met matchen tegen Kortrijk, Lokeren en Gent, Europees voetbal en de bekerfinale, zijn de play-offs voor ons al begonnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.