Overzicht huurlingen: Gillet zet opmars voort

MAANDAG, 23 FEBRUARI 2015, 11:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook de door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Guillaume Gillet en Bastia zijn aan een sterke reeds bezig en in Nederland snoepte Samuel Armenteros een puntje af van Ajax. Het overzicht.


Bastia en Guillaume Gillet zetten hun operatie redding met succes verder. De Corsicanen wonnen met 2-1 van Lille en staan nu tiende met zeven punten meer dan de eerste degradant. Gillet speelde opnieuw de hele partij. Uit de laatste negen duels puurde Bastia negentien punten.

In Spanje mocht Fede Vico voor het eerst sinds 24 januari nog eens invallen. Tegen Valencia kwam hij na 59 minuten tussen de lijnen, maar hij kon niet verhinderen dat Cordoba met 1-2 onderuit ging tegen Valencia. Cordoba staat weer laatste.

In Griekenland verloor Olympiakos de klassieker tegen Panathinaikos met 2-1. Luka Milivojevic speelde de hele partij. In de stand heeft Olympiakos nog drie punten voorsprong op Panathinaikos.

In Cyprus is Anorthosis Famagagusta opgeklommen naar de derde plaats in de stand. De club van Thomas Kaminski versloeg hekkensluiter Doxa met 1-0. Kaminski speelde de hele partij.

In Nederland heeft Willem II, met Samuel Armenteros de hele partij tussen de lijnen, 1-1 gelijk gespeeld bij Ajax. Het Tilburgse doelpunt kwam er toen een voorzet van Armenteros door Ajacied Nick Viergever panklaar op de voet van Ali Messaoud werd gelegd. In de slotfase miste de Zweed nog een grote kans op de 1-2.

Een reeks lager speelde Telstar 1-1 gelijk tegen Volendam. Telstar scoorde vanop de strafschopstip nadat Jonathan Kindermans werd onderuit gelopen. Een kwartier voor tijd ging Kindermans naar de kant.

In de Belgische tweede klasse stonden dit weekend twee inhaalwedstrijden op het programma. Eendracht Aalst kwam niet in actie. Elis Koulibali en Youri Lapage genoten dus een weekendje rust.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.