Anderlecht laat weer punten liggen

ZONDAG, 25 SEPTEMBER 2005, 21:58 - Michaël

Deze avond had Anderlecht de kans om terug leider te worden in eerste klasse. Het heeft echter weer punten laten liggen door op Liersie 0-0 te spelen. Hierdoor blijft Standard Luik leider met 1 punt voorsprong op Anderlecht.

Anderlecht wist bij aanvang wat de inzet van de wedstrijd op Lierse was: na het gelijkspel van Standard kon paars-wit alleen op kop komen. Maar dat bleek nooit tijdens de wedstrijd. Lierse toonde zelfs meer lef.

Weinig tempo en veel slordigheden op het moeilijk bespeelbare veld tijdens de eerste helft. Lierse had iets meer balbezit die eerste 45 minuten.

Na de pauze kwam Anderlecht iets beter in het spel, maar veel kansen leverde dat niet op. Mbo Mpenza kwam het dichtst bij een doelpunt, maar Mardulier zorgde ervoor dat de 0-0 op het bord bleef.

UITSLAG: 0-0 ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Doelpunten: geen

Lierse: Mardulier, Nnaji, Wils, Andic, Fassotte, Lovrek (87' Raeymaeckers), Jakovenko (70' Nunes), Cruz, Vukojevic, Imschoot, Vairelles
Anderlecht: Proto, Zewlakow, De Man, Tihinen, Deschacht, Vanderhaeghe, Wilhelmsson, Baseggio (77' Zetterberg), Goor, Mpenza, Serhat (82' Delorge)