Persbabbel Franky Vercauteren

DINSDAG, 3 JANUARI 2006, 09:56 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

Franky Vercauteren sprak gisteren uitvoerig met de verzamelde pers ter gelegenheid van de hervatting van de trainingen. Opmerkelijk, want na de verloren topper tegen Standard besloot hij voortaan allen het noodzakelijke te zeggen.


De Anderlecht-trainer doorbrak zijn persstop dus, en sprak alvast zijn goede voornemens voor 2006 uit. Zo wil hij de titel veroveren, en zich dus rechtstreeks kwalificeren voor de Champions League. Ook had hij het over het mogelijk vertrek van Christian WIlhelmsson. De Zweed geniet interesse van Fiorentina, en gezien het feit dat Itaiaanse ploegen hun transfers niet doen voor 6 januari, zal hij niet gerust zijn tot 31 januari, wanneer de transfermarkt sluit. Over inkomende transfers wist hij niets, dus lijkt het erop dat het enige nieuwe gezicht na de winterstop bij paars-wit de Argentijn Nicolas Frutos is. "Hij had wat achterstand maar op de laatste fysieke testen scoorde hij al veel beter. Op bais van wat we van hem zagen op training, kunnen we zeggen dat hij past in het profiel van targetman. We zullen hem dan zeker ook zo uitspelen." sprak Vercauteren.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.