Hervatting van de training

ZONDAG, 4 JANUARI 2004, 11:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals gisteren gemeld is de training voor de Anderlecht-spelers, na een welverdiende rustperiode, gisteren herbegonnen. Hugo Broos had zijn groep onmiddelijk in 2 gedeeld.

De eerste helft deed de noodzakelijk fysische tests terwijl de anderen een jogging afwerkten omdat de staat van het veld niet toeliet een partijtje voetbal te spelen. Deze morgen zouden de rollen dan omgekeerd worden. Voor de ganse groep zijn de resultaten van de testen vanaf maandag geweten.
Dit is juist op tijd voor het vertrek naar de Canarische Eilanden nu dinsdag om 8.15.
Broos en Vercauteren nemen de ganse groep mee op stage, ook dus Jestrovic en Lovré die terugkeren na een zware blessure. Ze trainen echter nog niet direct mee maar gaan eerst een individueel traingsschema volgen. In het totaal zullen er 32 spelers mee afreizen, enkel Ilic (die op het punt staat om te vertrekken) en Zane (knieblessure) blijven thuis.
Herman Van Holsbeeck, de nieuwe manager, gaat pas tegen het eind van de stage naar Spanje, met name om daar de verlenging van het contract van Broos af te werken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.