Biglia: "Ik moet veel meer kunnen brengen"

WOENSDAG, 2 MEI 2007, 11:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een gesprek met Het Nieuwsblad zegt Lucas Biglia er erg mee in te zitten dat hij nog niet kon scoren voor Anderlecht. De gevoelsmens Biglia blijkt naast het veld een perfectionist en piekeraar te zijn.


"Ik ben echt gefrustreerd omdat ik nog maar twee assists leverde voor Anderlecht", aldus Biglia. "Erger nog: ik kom tot de vaststelling dat ik nog niet één doelpunt maakte. Iedereen vertelt me dat ik het nodige geduld moet opbrengen. Maar ondertussen zit ik er toch mee. Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd: ik heb het gevoel dat ik moet scoren. Ze praten nochtans veel op me in en adviseren me om dat allemaal uit mijn kop te zetten. Maar dat lukt voorlopig niet zo goed."

Hulp van huispsycholoog Desmadryl heeft Biglia nog niet ingeroepen. "Iedereen heeft zijn manier om met dat soort dingen om te gaan. Ik babbel liever met mijn vrienden, die me perfect weten op te peppen."

Hoewel het aan hem knaagt, zal het hem niet uit zijn concentratie halen voor de titelstrijd. "Ik heb het nog nooit zo spannend meegemaakt. Met Argentinos Juniors dienden we ooit een barragematch te spelen om de promotie naar eerste klasse af te dwingen. Zo nipt moet het hier niet worden," aldus de Argentijnse klasbak.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.