Proto mag vertrekken bij Anderlecht

DONDERDAG, 3 MEI 2007, 07:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck had vorige week een gesprek met Silvio Proto over zijn toekomst. De kans is reëel dat Silvio Proto volgend seizoen, ondanks zijn nog tot 2010 doorlopende overeenkomst, niet meer bij Anderlecht speelt.


Proto kreeg te horen dat hij niet weg moet, maar wel mág vertrekken. "Het was een onderhoud dat voor mij zeker niet ontgoochelend was", aldus Proto zelf. "Maar over de inhoud wil ik niet te veel kwijt."

Of Anderlecht Proto nu zal verhuren dan wel verkopen is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk voelt Sporting meer voor een verhuur want Zitka (31) heeft als keeper natuurlijk niet het eeuwige leven.
gt;
Ook circuleert op Anderlecht al een tijd de naam van Frédéric Herpoel. Anderlecht zou de keeper willen aantrekken om in de toekomst de jonge keepers te trainen. Aanvankelijk was deze functie weggelegd voor Jan Van Steenberghe, maar die verlaat bijna zeker de club.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.