Meer reacties na Anderlecht - Beveren

ZONDAG, 6 MEI 2007, 23:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa scoorde maar liefst drie keer en dikte zo zijn doelpuntentotaal nog wat aan. "Het moet geleden zijn van bij de jeugd dat ik nog eens met zo'n score won", vertelde hij na de match.


"Alle respect voor Beveren, maar sterk was het niet. Wij kregen veel kansen en hebben ze prima benut."
"Hassan was goed, ja. Hij is wijs genoeg om te beslissen of hij moet blijven. Dat Ajax interesse zou tonen voor mij? Geen commentaar", was het antwoord van de Marokkaan.

Jelle Van Damme: "Dit is fantastisch. OK, het is "maar" Beveren, maar die jongens kunnen ook voetballen. Dit is de bevestiging dat we goed bezig zijn. Bij Genk gaat het allemaal minder vlot. Het verschil wordt steeds scherper."

Olivier Deschacht:"Die 8-1-zege zal ons geen mentaal voordeel opleveren. De volgende wedstrijden zijn veel te belangrijk om nu al te gaan zweven. Op dit moment zijn het enkel de drie punten die tellen. De match in Bergen zal beslissend zijn, denk ik. Ik vind het jammer dat het waarschijnlijk niet thuis zal zijn."

Mbark Boussoufa scoorde een hattrick. "Het is natuurlijk leuk om zelf drie keer te scoren, maar ik voetbal vooral in het teken van het team. In dit stadium van de competitie is winnen het allerbelangrijkste. We speelden voorin heel collectief. Het spel ging heel vlug en het geeft ons natuurlijk een pak vertrouwen als je acht doelpunten kan scoren. We kunnen echter niet lang nagenieten van deze goalrijke avond want Standard verwacht ons woensdag al in het kader van de Beker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.