Selectie Standard – Anderlecht

DINSDAG, 8 MEI 2007, 19:38 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het wordt een zware wedstrijd morgen; dat beseffen ook De Man en Vercauteren die op de persconferentie elk hun visie geven op de match van morgen. Tevens maakte de trainer de 18 namen bekend, al zijn er enkele twijfelgevallen.


Vercauteren: "Het wordt een moeilijke opdracht voor ons, maar we gaan er voor. Standard speelt voor eigen publiek dus ik veronderstel dat ze niet alleen die 0-1-voorsprong zullen verdedigen. De Beker en Anderlecht, dat is nog nooit een echt succesverhaal geweest. Sinds ik hier als hulptrainer ben, zijn we ook nooit verder geraakt dan de halve finales. Ik droom ervan om die Beker eens te winnen."

De Man: "Je voelt dat de hele groep erop gebrand is om de dubbel te pakken. Het zal er vooral op aankomen ons spel te spelen en niet te kijken naar Standard. Ik ben ervan overtuigd dat een goed resultaat op Sclessin mogelijk is.”

Selectie Anderlecht: Baseggio, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Hassan (?), Juhasz, Legear (?), Mbokani, Pareja, Proto, Tioté, Van Damme, Vanden Borre, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



anderlecht-online forum