Reacties na Standard – Anderlecht

DONDERDAG, 10 MEI 2007, 19:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Legear: “We hebben meer kansen gecreëerd maar we misten scherpte voor het doel. Dat heeft het verschil gemaakt. Op het moment dat het 1-1 werd kantelde de wedstrijd. Maar dan krijgen we onterecht een penalty tegen.”


“In een match als vandaag zie je dat we de geblesseerden missen. Dat Tchité er niet bij is voel je. Laten we dit maar snel vergeten en ons concentreren op de titel.”

Deschacht: “Ik moet Standard feliciteren met de kwalificatie. Ze verdienen het. Ze hebben niet gespeculeerd op een gelijkspel maar zijn voluit gegaan voor de overwinning. Dit is uiteraard niet goed maar we hebben twee dagen om te herstellen voor de competitie.”

Hassan: “Ik ben deze morgen opgestaan met verschrikkelijke keelpijn. Toch heb ik de trainer niet gevraagd om op de bank te starten. Blijbaar vond hij dat ik er moe uit zag.”

Frutos: “Ik werd gewoon gespaard”, vertelde Frutos na de wedstrijd. Maar aan de kant van Vercauteren klonk het toch helemaal anders: “Hij kon gewoon niet spelen. Hij had al moeite met de opwarming en kreeg tijdens de laatste match 4 keer krampen. Nico was helemaal verzuurd en had nog last aan de knie en het bovenbeen. Hopelijk is hij er zaterdag wel bij.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.