Selectie Anderlecht - Brussels

VRIJDAG, 11 MEI 2007, 20:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen, 12 mei 2007, staat de stadsderby Anderlecht - Brussels op het programma. Anderlecht kan dit weekend de titel al vieren maar dan moet het zelf winnen tegen Brussels en hopen op puntenverlies van Genk tegen Charleroi.


Mark De Man heeft last aan de hamstrings maar geraakt wel speelklaar. Ook Mémé Tchité en Nicolas Frutos zijn fit bevonden en kunnen dus spelen.

Minder goed niews voor Ahmed Hassan. De Egyptenaar heeft te kampen met een zware angina. Hij trainde ook vandaag niet en het wordt afwachten of hij tegen morgen voldoende hersteld zal zijn. Wie er zeker niet bij zal zijn is Jonathan Legear. Die liep een scheurtje van 5 mm op en is out voor de derby.

Max Von Schlebrügge had na de wedstrijd tegen Standard last aan de hamstrings en trainde niet vandaag. Hij maakt wel deel uit van de selectie net zoals Nicolas Pareja. Hij trainde vandaag zonder problemen mee met de groep.

Voor Mbo Mpenza en Bart Goor komt de wedstrijd nog te vroeg. Zij blijven verder revalideren.

Selectie: Baseggio, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Hassan, Juhasz, Lamah, Mbokani, Odjidja Ofoe, Pareja, Proto, Tchite, Tiote, Ujkani, Van Damme, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.