Spanning stijgt, ook bij Vercauteren

ZATERDAG, 12 MEI 2007, 10:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

“Er zijn 2 of 3 twijfelgevallen, meer ga ik daar niets over zeggen”, dat was alles wat Vercauteren gisteren op de persconferentie kwijt wou betreffende eventueel gekwetste spelers. In het kort: Vercauteren is kwaad.



En het lijstje op wie hij kwaad is is lang:
- Op de journalisten die Frutos achterna rennen om meer te weten te komen over zijn mogelijke blessure
- op Willy Reynders die de samenwerking met Roeselare op een ongelukkig moment bekend maakte
- op de voorzitter van Brussels die een dubbele winstpremie uitlooft

“Wie weet wie geblesseerd is, wie weet wat Hassan en Frutos deden op training?”, reageerde hij tegen de verzamelde pers. “Als wij kampioen worden moet iedereen zwijgen en mogen wij babbelen. Draait het anders uit, dan is het net andersom. Dat zijn blijkbaar de spelletjes die gespeeld worden.”

“Er is geen sprake van nervositeit benadrukt hij. Ik stel op training heel veel fun vast. En wat andere ploegen doen interesseert me niet.”. Zelf hoopt Vercauteren natuurlijk dat Anderlecht vanavond in eigen huis kampioen speelt en mogelijk niet moet wachten tot de laatste dag van het seizoen: “Voor mij mag het zaterdagavond al gebeuren. Het publiek verdient het en zeker de spelers. Waar tegen Brussels het gevaar schuilt? Zij zullen heel moeilijk te bespelen zijn en zullen hun huid duur verkopen. Maar wij dus ook.”



anderlecht-online forum