Vercauteren: "Titel is een beloning van ons werk"

ZATERDAG, 12 MEI 2007, 23:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Tussen het feestgedruis door waren er spelers die al een reactie kwijt konden. Bij coach Vercauteren was de ontlading immens. "De titel is niet zo belangrijk voor mij, want het is een collectieve prestatie. En dik verdiend."


"Ik uit mij niet zo gemakkelijk, maar innerlijk ben ik heel tevreden. Deze titel is een beloning van ons werk", zei Vercauteren nog.

Van Holsbeeck: "We kregen veel kritiek, maar we hebben gereageerd op het veld. Het begin van het seizoen was niet mooi, maar er stond toch een ploeg. Dit is de titel van de hele ploeg. We zijn met deze groep aan iets moois bezig en dit is nog maar een begin. We willen dat iedereen, ook Hassan blijft, en dan versterken we ons nog voor volgend seizoen op twee of drie plaatsen."

Vanden Stock: "Ik weet niet meer hoeveel goals we de laatste weken gemaakt hebben. Dat zijn bewijzen van een groot Anderlecht. De groep wilde het kampioenschap en ze zijn daarin geslaagd. Ook dankzij ons fantastisch publiek. Al dat gelul over de gespannen sfeer bij ons. We bewijzen op het veld dat dat allemaal flauwekul is."

Frutos: "We zijn kampioen en mogen feesten. Ik had er veel vertrouwen in. Leiva had me beloofd dat zij gingen winnen bij Genk. Ik bel hem straks, misschien komt hij meefeesten. Ik voel me goed bij Anderlecht en wil best blijven."

Boussoufa: "Fantastisch dat we de titel voor eigen publiek kunnen pakken. Eind goed al goed. Ik had het in het begin niet eenvoudig bij Anderlecht, maar dat verbeterde. Vandaag ga ik eens niet meteen naar huis, maar wel feesten. Maar ik drink niet, dus wellicht raak ik wel goed thuis."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.