Reacties van Mbokani, Van Damme, Boussoufa, ...

MAANDAG, 14 MEI 2007, 18:54 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Mbokani: “Bordeaux, Auxerre en Charleroi informeerden al, maar ik denk dat ik in Anderlecht blijf. Na de slotmatch keer ik terug huiswaarts waar ik door mijn ouders en familie als een held zal ontvangen worden.”


Van Damme: “We zijn de grootste club van het land. Wat iedereen ook zegt of schrijft: we zijn absoluut geen kleine kampioen.”

Goor: “Jammer,” reageerde Goor omdat hij er niet bij kon zijn wegens blessureleed, “maar dat we verdiend kampioen zijn is het enige wat telt. Onze goals in die laatste drie matchen alleen al maakten duidelijk dat wij de trofee het meest verdienden.”

Boussoufa: “De terugronde van de competitie was beter dan de heenronde, zowel van mij als van de hele ploeg. Als je het kampioenschap kan afsluiten met zo'n match, ben je een terechte winnaar. We hebben getoond dat we goed kunnen voetballen.”

“De trainer had de krantenknipsels met de uitspraken van Broos in de kleedkamer opgehangen. Die had gezegd dat zij kampioen gingen worden als ze zes op zes zouden halen. Jullie moeten maar uitmaken of het motiverend heeft gewerkt.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.