Tchité dankt God, Biglia dankt Frutos

MAANDAG, 14 MEI 2007, 19:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tchité werd door de clubarts klaargestoomd voor de wedstrijd. Ondanks zijn blessure kon de spits in zijn invalbeurt twee maal scoren: “Ik moet God bedanken, want het zag er naar uit dat ik dit seizoen niet meer ging spelen.”


“Op training had ik al wat vrij trappen uitgeprobeerd. En dit was mijn eerste penalty ooit in België. De ploegmaats wilden absoluut dat ik die trapte. Ik denk dat ik vannacht met deze schoen aan in bed kruip.”

Ook Biglia was in de wolken met zijn doelpunt en waande zich met zijn gedachten bij Maradona: “Dit is een zware last dat van mijn schouders valt. Het werd me allemaal te machtig. Eindelijk! Ik dacht dat het nooit zou lukken. Ik moet mijn maat Frutos bedanken. Hij was het die sterk aandrong opdat ik op die stip zou staan. Hij heeft me ook altijd gesteund, zei dat het wel zou goed komen. Dit is de kers op de taart, het maakt mijn seizoen goed.”

De andere Argentijn, Frutos, kon voor het 2e jaar op rij de titel met Anderlecht vieren: “Onze terugronde was goed. Zelf ben ik gelukkig omdat de nasleep van die vervelende knie-operatie eindelijk achter mij ligt. Ik ben eindelijk voor de volle 100% fysiek in orde.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.