Contractbesprekingen voor verschillende spelers

DINSDAG, 15 MEI 2007, 14:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de landstitel binnen is, kan er aan volgend seizoen gedacht worden. De Braziliaan Triguinho tekent normaal deze week een contract voor zes maanden met optie tot aankoop. Intussen wordt ook werk gemaakt van contractverlengingen.


Manager Van Holsbeeck zal de komende dagen rond te de tafel zitten met jongeren Legaer, Tioté, Lamah en Mbokani. Alle vier kunnen ze een een nieuw contract tekenen dat hen langer aan Anderlecht bindt. Lamah en Tioté hebben wel laten weten dat ze in dat geval rekenen op meer speelgelegenheid.

Ook de jonge Braziliaan Felipe, die tijdens de winterstop naar Anderlecht kwam, bevindt zich in die situatie. "Als de club in me gelooft, wil ik wel blijven. Maar als het is om nooit te spelen, dan is het beter dat ik vertrek."

Gisteren was ook Christian Leiva op de club om een oplossing te zoeken voor volgend seizoen. Als er een goed bod komt, dan mag de Argentijn andere oorden opzoeken. Hetzelfde geldt voor Serhat Akin, momenteel uitgeleend aan FC Keulen, maar daar mag hij vertrekken.

Ook aanwezig in Anderlecht gisteren was een delegatie van de Italiaanse topklasser Palermo. De Italianen hopen één van de komende dagen de transfer van vijfde doelman Samir Ujkani af te ronden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.