Ook Pocognoli en Théréau op verlanglijstje

WOENSDAG, 16 MEI 2007, 10:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht maakt al volop werk van volgend seizoen. Een van de spelers die manager Van Holsbeeck charmeert, is Sebastien Pocognoli van Genk. Verder denkt de club ook aan Cyril Théréau als vervanger van Mpenza of Mbokani.


Van Holsbeeck vreest echter dat Pocognoli finacieel niet haalbaar zal zijn. "Hij speelt Genk... Ik vrees dat dat geen spek voor onze bek is." Bovendien volgt ook AZ de prestaties van de jonge linksachter op de voet. De kans is dus groot dat als hij Genk verlaat, dit voor de Nederlandse ploeg van Louis Van Gaal zal zijn.

Naast Sterchele staat ook Cyril Théréau op het lijstje indien Mbo Mpenza of Dieumerci Mbokani andere oorden opzoekt. De 23-jarige Fransman speelde in het begin van het seizoen even bij Charleroi, waar hij indruk maakte met vier goals in drie matchen. Het Roemeense Steaua Boekarest kocht hem vervolgens weg voor 700.000 euro, maar na 10 doelpunten in 16 wedstrijden is hij intussen het veelvoud van dit bedrag waard. Ook Club Brugge volgt de spits.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.