Selectie tegen Bergen

VRIJDAG, 18 MEI 2007, 20:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Vercauteren heeft deze namiddag de selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen Bergen. Hij zal het zonder Frutos en Hassan moeten stellen want beide spelers vertrokken reeds naar hun thuisland.


Goor trainde mee maar zit niet in de selectie, maar samen met Felipe Aliste Lopes, Oladapo Olufemi, en Schollen zakt hij toch mee af naar Bergen. Von Schlebrügge is er wel klaar voor.

Vercauteren: "Gisteren zag ik de spelers voor het eerst opnieuw op niveau. Ik hoop dat we het seizoen kunnen afsluiten zoals het hoort, met een positieve noot. Mogelijk zal er iets minder concentratie zijn en minder kwaliteit, maar spelen zonder stress kan ook positief werken. Alleen zijn een paar spelers fysiek en mentaal de voorbije weken tot het uiterste geweest."

Selectie: Baseggio, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Juhasz, Lamah, Legear, Mbokani, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Proto, Tchite, Tiote, Van Damme, Van Steenberghe, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.