Filip De Wilde nieuwe keeperstrainer

MAANDAG, 21 MEI 2007, 14:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel: Filip De Wilde zal volgend jaar de plaats innemen van Jacky Munaron als keeperstrainer. Verder bevestigt de club ook de komst van Ariël Jacobs als hulptrainer.


Het was voorzitter Roger Vanden Stock die via de officiële clubwebsite de beslissing meedeelde: "Ik moet Jacky bedanken voor zijn jarenlange inzet en ik zal zeker nooit iets negatiefs over hem zeggen. Maar het is gewoon zo dat we nu de mogelijkheid hadden om te starten met een nieuwe man: Filip De Wilde. Het is een emotioneel moeilijke beslissing die de directie genomen heeft met het oog op de toekomst."

De Wilde ondertekent bij Anderlecht een contract voor één seizoen. In het verleden was de 43-jarige ex-Rode Duivel al veertien jaar als doelman actief in het Vanden Stockstadion. De nieuwe assistenttrainer, Ariël Jacobs, zette zijn handtekening onder een contract dat hem drie jaar aan Anderlecht bindt. Jacobs was het voorbije seizoen als hoofdtrainer aan de slag bij Moeskroen.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.