Vanden Stock tevreden over seizoen

MAANDAG, 21 MEI 2007, 18:39 - Michaël (driess)
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock blikt tevreden terug op het seizoen 2006-2007. In een interview aan de collega's van RSCA.be droomt hij onder andere luidop van een Uefa-cup finale en vooral de 30ste titel.


Vanden Stock: "Ik denk toch te mogen zeggen dat het een mooi seizoen is geweest. We hebben het kampioenschap gewonnen, in de beker werkten we een goeie campagne af en moesten we pas in de halve finales de duimen leggen voor Standard. Enkel in de Champions League slaagden we niet in ons opzet."

De enige valse noot bij de verkiezing van Profvoetballer van het Jaar was volgens de voorzitter de niet-nominatie van Frank Vercauteren als trainer van het jaar: "Ik ben heel ontgoocheld dat Franky er niet bij was. Hij is toch maar mooi twee opeenvolgende keren kampioen geworden met Anderlecht en dat als nieuwe trainer."

Over de transfers was hij heel tevreden en gaf toe dat Leiva geen schot in de roos was: "In feite ben ik vooral tevreden over het team in zijn geheel, maar één die er toch uitschiet, is ongetwijfeld Daniel Zitka. Zitka heeft het een heel seizoen fantastisch gedaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.