Sterchele geen prioriteit voor Anderlecht

DINSDAG, 22 MEI 2007, 00:17 - andy
Anderlecht-Online No Image Found

De club had eerder zijn interesse voor Sterchele openlijk laten blijken. Nu heeft ook Vanden Stock bekend gecharmeerd te zijn door de Belgische topscorer. Echter, hij is niet bereid diep in de buidel te tasten voor de spits.


Germinal Beerschot acht zijn topspits 4 miljoen euro waard. Anderlecht heeft aangegeven maar de helft van dat bedrag te willen betalen. "Vorig seizoen hebben we misschien veel uitgegeven, maar toen hadden we ook meer middelen door de transfers van Kompany en Wilhelmsson."

"De transfer van Sterchele is op dit moment voor mij geen prioriteit. Ik wil nu veel liever de huidige kern bij elkaar houden", zegt Vanden Stock.

Het feit dat de Germinal Beerschot-spits een plaatsje op de bank waarschijnlijk niet ziet zitten speelt ook een rol. "We hebben zeker interesse, maar moet ik hem gaan vragen om op de bank te komen zitten? Hier moet hij concurreren met Tchité, Frutos, Mpenza en Mbokani", verklaart de Anderlecht-voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.