Munaron reageert op ontslag

DINSDAG, 22 MEI 2007, 12:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

"Het was geen verrassing", zo begint Munaron zijn verhaal. "Als het als een donderslag bij heldere hemel was gekomen, dan hadden ze me moeten vastketenen. Nu ben ik rustig gebleven."


Tot een jaar geleden was Munaron nog zowel keeperstrainer bij de Rode Duivels als bij Anderlecht, nu is hij beide functies kwijt. "Met mij gaat het, maar mijn vrouw heeft er veel pijn van. Ze maakt zich zorgen. We zullen niet sterven, maar ik moet wel iets vinden om te doen. Ik ben te jong om te stoppen."

Volgens het bestuur toonde Munaron te weinig motivatie bij scoutingsopdrachten, hetgeen Munaron betwist: "Ik heb hen verteld dat ik niet akkoord was. Ik heb me kalm verdedigd, zonder grote woorden te gebruiken. Ik vertrek met opgeheven hoofd, met grote fierheid. De resultaten en zeker die van de doelmannen geven een enorme voldoening en dat kunnen ze me nooit meer afpakken."

Munaron vraagt zich wel af waarom het zo lang duurde vooraleer er zekerheid kwam over zijn toekomst: "Schrik voor de reactie van het publiek ? In ieder geval, ik wil nog één persoon ontmoeten voor een privégesprek : Meneer Colin. Ik zeg niet dat hij me aan de deur gezet heeft, maar ik wil hem toch zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.