RSCA kon 10 titels vieren

DINSDAG, 22 MEI 2007, 22:58 - Michaël (Mr.Lowhelmsson)
Anderlecht-Online No Image Found

Niet minder dan tien keer dit seizoen kon paars-wit een titel vieren. Niet enkel de eerste ploeg werd kampioen, maar ook nog negen andere ploegen, zo onder meer de dames en verschillende jeugdploegen. Een overzicht.


Eerste ploeg: Werd op de voorlaatste speeldag kampioen na een 6-0 overwinning van Brussels en eindigde zo voor Genk.

Reserven:

De reserven werden kampioen na een 1-2-zege op het veld van Gent op de 30ste speeldag. Ze telden door die zege 13 punten meer dan de volgende in het klassement, Club Brugge.

-19

Eindigden met 5 punten voorsprong op Standard na winst op Brussels.

-15

Eindigden met maar liefst 24 punten voorsprong op achtervolger Standard. Ze wonnen 32 matchen en speelden 1 keer gelijk.

Provinciale Juniors

Eindigde met 2 punten voorsprong op Brussels en moesten wachten tot de laatste wedstrijd om hun titel te vieren. Die wedstrijd wonnen ze met 7-1.

Kadetten 1A

Werden drie wedstrijden voor het einde kampioen door eerste achtervolger Bon Air in Brussel te verslaan met 4-0. Ze behaalden 79 punten.

Miniemen 1A

Speelden twee matchen voor het einde kampioen na een 3-2-overwinning tegen RUSA Schaerbeeck en eindigden het seizoen met 9 punten voorsprong op RSC Brainois. Ze eindigden op 71 punten.

Miniemen 2A

Eveneens pas kampioen op de laatste speeldag en behaalden 69 punten.

Dames Tweede Provinciale

Vierden hun titel 4 speeldagen voor het einde van de competite en haalden 78 punten

Dames Kadetten

Moesten ook wachten tot de laatste wedstrijd maar wonnen die wel met 9-0 en hadden 45 punten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.