Vanden Borre: "Hoofdstuk Anderlecht is nu afgelopen"

ZATERDAG, 26 MEI 2007, 10:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre geraakte bij Anderlecht op een zijspoor na de komst van rechtsachter Wasilewski. Volgend seizoen gaat Vanden Borre bij het Italiaanse Fiorentina aan de slag maar eerst wachten nog de Belgische beloften.


"Dit EK komt als geroepen. Ik krijg hier de kans om matchritme op te doen, een ideale springplank naar de voorbereiding bij Fiorentina. Ik ben hier niet om lol te maken."
Kan Vanden Borre zich wel opladen voor de "jonge" Duivels? "Tuurlijk, we hebben één doel: een olympisch ticket. Ik ga het onderste uit de kan halen", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Bij Anderlecht lijkt er al een hele tijd geen toekomst meer weggelegd voor Vanden Borre. "Het was een bitter einde, het hoofdstuk Anderlecht is nu afgelopen. Maar ik ben niet verbitterd, rancune helpt niemand vooruit. Ik heb heel veel aan Anderlecht te danken en dat zal ik niet vergeten. Ik had het liever anders gezien, maar 'c'est la vie'."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.