Anderlecht volgt Panamese aanvaller

DINSDAG, 29 MEI 2007, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als goedkoper alternatief voor Sterchele denkt Anderlecht aan de Panamees Blas Pérez, die momenteel in Colombia actief is. Anderlecht is echter niet de enige geïnteresseerde in de vice-topschutter van de Copa Libertadores.


Pérez is een 26-jarige aanvaller die per seizoen goed is voor 15 à 20 doelpunten en de tijd nu rijp acht om het te maken over de plas. "Blas gaat deze zomer naar Europa", aldus zijn manager. "Maar niet meteen naar een topclub. Hij wil eerste titularis worden bij een meer bescheiden team."

Volgens Het Nieuwsblad heeft manager Van Holsbeeck op het punt gestaan naar Colombia af te reizen, maar wacht hij toch nog even af. Als Anderlecht hem wil binnen halen, zal het een akkoord moeten vinden met twee clubs. Hij behoort immers voor 51 procent tot Deportivo Cali en voor 49 procent tot Arabe Unido. De website goal.com meldt dat hij twee miljoen euro moet kosten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.