Is Atiba Hutchinson de beoogde "box-to-box"-speler?

DONDERDAG, 31 MEI 2007, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zoekt al een tijdje naar een "box-to-box"-speler en heeft daarbij nu z'n aandacht gevestigd op Atiba Hutchinson. Hutchinson is een 24-jarige Canadees die momenteel uitkomt voor FC Kopenhagen.


Hutchinson is een speler die elke positie op het middenveld aankan, veel loopt en geregeld zijn goaltje meepikt. In 2003 maakte hij de oversteek van Canada naar Zweden, waar hij speelde voor Osters en Helsingborg. Sinds vorig jaar is hij actief bij de Deense landskampioen FC Kopenhagen, waar hij is uitgegroeid tot de ster van het team.

Naast Anderlecht zouden ook AZ, Werder Bremen en Stuttgart de prestaties van de in Trinidad geboren middenvelder aandachtig volgen. Hutchinson heeft in Kopenhagen nog een contract tot medio 2010. Volgens Deense bronnen zou hij tussen de 5 en 6 miljoen euro moeten kosten, al lijkt het meer dan waarschijnlijk dat zijn club met minder ook tevreden is.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.