Ujkani: "Hopelijk tegen Anderlecht in Uefa Cup"

VRIJDAG, 15 JUNI 2007, 13:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jeugddoelman Samir Ujkani tekende vorige week een contract voor vijf jaar bij het Italiaanse Palermo. Op Sicilië zal hij als derde doelman fungeren. In Het Nieuwsblad kijkt hij al vooruit naar zijn nieuwe club.


Toen Palermo op de proppen kwam, twijfelde Ujkani niet lang om toe te happen. "Anderlecht heeft al vier doelmannen, ik kon hoogstens een rang opschuiven. Door Palermo werd ik als derde keeper aangeworven." Ujkani zwaait ook met lof naar ex-keeperstrainer Munaron: "Deze promotie draag ik op aan Jacky, die als keeperstrainer tot de top behoort. Hopelijk vindt hij snel een nieuwe werkgever."

Ondanks een sterke seizoensstart slaagde Palermo er niet in zich te plaatsen voor de Champions League. De club zal volgend jaar actief zijn in de Uefa Cup. "Ik duim ervoor dat Anderlecht volgend jaar derde eindigt in de Champions League-poule. Het zou schitterend zijn mocht Palermo het pad van Anderlecht kruisen in de Uefa Cup, liefst in de finale uiteraard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.