Standard stuurde fax naar GBA

ZATERDAG, 16 JUNI 2007, 11:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er op dat een fax van Standard aan GBA Sterchele heeft doen twijfelen over een eventuele transfer naar Anderlecht. De Brusselse club en de GBA-spits kwamen niet tot een overeenkomst.


Bij Anderlecht klinkt het zo: "Wij willen geen speler die niet met de volle goesting komt. We weten hoever we willen gaan en overschrijden die lijn niet. We deden Sterchele een voorstel dat in de lijn ligt van wat de spelers hier verdienen. Of Standard er iets mee te maken heeft? Dat weet ik niet", laat Van Holsbeeck aan de pers weten.

De manager van Sterchele daarentegen is verbaasd: "We vroegen gewoon wat meer bedenktijd. Meer niet. Anderlecht wilde de zaak te snel afhandelen."

Sterchele kon een contract voor 4 jaar tekenen bij RSCA. Anderlecht zou 2 à 2,5 miljoen euro veil gehad hebben voor de topschutter. Maar Standard zou de speler mogelijk betere voorwaarden geven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.