Munaron: "Sollied wou me graag bij Gent"

ZONDAG, 24 JUNI 2007, 12:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een maand na zijn ontslag bij Anderlecht sprak HLN met Jacky Munaron. Een nieuwe club heeft hij nog niet, maar naar eigen zeggen had Trond Sollied hem graag naar Gent gehaald. Ook het buitenlands avontuur schrikt hem niet af.


"Ik heb de voorbije maand veel gefietst, dat verzet de gedachten", zo zegt Munaron, die nog niet weet waar hij volgend seizoen werkzaam zal zijn. "Ik weet dat Sollied me graag bij Gent wou, maar daar is het trainersbudget blijkbaar op."

"Het buitenland? Ik zeg niet neen. Als speler is het me nooit gelukt om naar het buitenland te gaan. Sevilla wou me ooit, maar Anderlecht wou me niet laten gaan. In België zijn er gewoon niet zoveel mogelijkheden."

Dat het Franky Vercauteren zou zijn die verantwoordelijk is voor zijn ontslag, weigert Munaron te geloven. "Als het tegendeel waar zou zijn, zou ik ontgoocheld zijn. Maar dat geloof ik dus niet. Ik denk dat Frank zelf verveeld zit met de situatie: hij heeft tot twee keer toe gezegd dat hij me zou bellen, maar ik heb hem tot nu toe niet gehoord."



anderlecht-online forum