Deze avond bekermatch tegen Heusden

WOENSDAG, 21 JANUARI 2004, 18:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil niet alleen de titel, maar ook de beker op zijn palmares inschrijven. Daarom wil Hugo Broos tegen Heusden niets aan het toeval overlaten.

"Ik weet hoe ze op Cercle gespeeld hebben maar ik verwacht niet dat ze tegen ons hetzelfde gaan doen", zegt de Anderlecht-coach.
Over zijn eigen ploeg hakt Broos vandaag pas knopen door. Nu naast Junior en Hasi ook Vanderhaeghe out is, wordt het vooral uitkijken wie het paars-wiite middenveld bevolkt. "Er liggen verscheidene mogelijkheden open", zegt Broos. "Ik ben er nog niet uit of we met drie of 4 achteraan gaan spelen. Afhankelijk daarvan kan Kompany op het middenveld een optie zijn. Vincent speelde tijdens onze winterstage één helft op die positie tegen Sparta praag. Toen viel dat mee. maar ik zeg niet dat we zo gaan spelen, het is lechts één van de opties."
"Een andere mogelijkheid isdat we met Baseggio en Zetterberg centraal spelen in een 4-4-2", Zegt de trainer.

Aftrap: 20.30
Scheidsrechter: Blareau

: : : HEUSDEN ZOLDER : : :

Mogelijke opstelling: Bailly, Vanbeuren, Delbroek, Leenders, De Souza, Janssen, Euvrard, Barka, De Condé, Suzuki, De Camargo
Invallers: Vercruysse, Aerts, Teelen, Van Der Elst, Oulare

Geblesseerd: Nielsen, Haeldermans
Geschorst: Niemand

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Zewlakow, Kompany, Tihinen, Deschacht, Hendrikx, Baseggio, Zetterberg, Kolar, Aruna, Mornar
Invallers: Peersman, De Boeck, Seol, Iachtchouk

Geblesseerd: Vanderhaeghe, Zane, Hasi, Wilhemsson, Lovré, Jestrovic
Geschorst: Niemand



anderlecht-online forum