Van Holsbeeck: "Een mooie maar open groep"

DINSDAG, 9 OKTOBER 2007, 19:57 - andy
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Van Holsbeeck kijkt tevreden terug op de UEFA Cup loting. "Het is een mooie groep maar makkelijk wordt het niet", zegt de manager. Tottenham coach Martin Jol kijkt dan weer uit naar een "speciale avond".


"In principe is Tottenham de sterkste ploeg in onze poule, maar voor Getafe moet je ook respect hebben. Ze staan nu wel op één na laatste in Spanje, maar ze hebben kwaliteit. En Aalborg is erin geslaagd om Sampdoria uit te schakelen. Met andere woorden: een open groep."

"Het is belangrijk dat we eerst thuis mogen spelen. Als je Tel Aviv verslaat, doe je een goeie zaak. Na de eerste twee wedstrijden zullen we weten waar we aan toe zijn", zegt de manager aan Sporza.

"Het is nog altijd onze ambitie om te overwinteren", gaat Van Holsbeeck door. "Als je weet dat drie op de vijf teams doorstoten, dan is onze kans zo'n 60 procent."

Ook Martin Jol, de huidge coach van Tottenham Hotspur, toont zich tevreden met de loting. De Nederlander kijkt alvast uit naar de ontmoeting met Anderlecht.

"Anderlecht op verplaatsing is altijd een lastige klus. Maar voor ons is dat al de laatste groepswedstrijd, dus ik hoop dat we de kwalificatie dan al op zak hebben", zegt Jol.

Tottenham klopte Anderlecht in de UEFA Cup-finale van 1984, weet ook Jol. "Met de geschiedenis tussen de clubs en twee fanatieke supportersgroepen moet dat een speciale avond worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.