Deschacht: "Winnen met veel doelpunten"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2007, 19:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht moest zondag de wedstrijd tegen Gent nog vanuit de tribunes volgen door een schorsing, maar morgen is de kapitein er weer bij. Vandaag was hij aanwezig op de persconferentie.


De linksback kwam nog even terug op de wedstrijd tegen Gent. "Ik vond ons goed tot heel goed spelen in de eerste helft tegen Gent. Ikzelf voel me fris om morgen opnieuw te spelen."

Deschacht weet alvast wat er van de ploeg verwacht wordt. "We moeten donderdag winnen en liefst nog met veel doelpunten ook. Er zijn geen zwakke ploegen meer, maar we hebben de ambitie en de spelers om tweede te eindigen in onze groep. En daar zullen we dan ook volop voor gaan."

Over de tegenstander zelf weet Deschacht nog niet zoveel. "Onderling hebben we eigenlijk nog niet zoveel over de tegenstander van morgen gepraat en eigenlijk ken ik zelfs geen enkele speler. Morgen zullen we op afzondering wel nog extra info krijgen. Tegen morgenavond ken ik alle spelers van de ploeg, beloofd!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.