Anderlecht wint (weer) nipt na zwakke wedstrijd

ZATERDAG, 14 FEBRUARI 2004, 22:00 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de punten thuis kunnen houden tegen Lokeren, al ging dat niet zonder slag of stoot. Het werd 2-1 tegen een Lokeren dat uit was op een stunt. Broos bracht Wilhemsson, Jestrovic en ook Junio in.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. De radioman in het stadion sprak van een "match tegen een bejaardentempo". Gelijk had hij, want Lokeren hield heel gemakkelijk stand.
Anderlecht heeft het thuis moeilijker dan uit en coach Broos bracht Wilhemsson in. De Zweed bedankte met een prima goal, maar snel bracht Tailson Lokeren langszij met het hoofd. Ook Jestrovic kwam er nog in, maar Zewlakow scoorde met een pracht van een trap. Zijn vrijschop was wel fel betwist maar ondanks dat wint Anderlecht weer en staat het 18 punten voor op de 2e.

UITSLAG: 2-1

<­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­b>Doelpunten: 63' Wilhelmsson 1-0, 69' Tailson 1-1, 84' Zewlakow 2-1

Anderlecht: Zitka, Deschacht, Zewlakow, Kompany, Tihinen, Vanderhaeghe, Kolar (46' Wilhelmsson), Baseggio, Hendrikx (70' Jestrovic), Zetterberg (89' Junior), Iachtchouk

Lokeren: De Wilde, Vidarsson, Geraerts (88' Bancé), Van Hoey, Doba, Coulibaly, Djurisic, Kristinsson, De Beule, Tailson, Renatinho (62' Van Hoeylandt)

Scheidsrechter: Verbist
Toeschouwers: 23.357anderlecht-online forum