Extra Time: "Eigenlijk is het te gemakkelijk voor Kompany"

13-8-2019 18:12:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vincent Kompany is speler-trainer bij Anderlecht. Daardoor wordt hij vaak beoordeeld op zijn prestaties als trainer, maar te weinig op die van speler.?Ik heb hem zien spelen. Die had het heel makkelijk ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht in september weer naar het BAS (14-08-2019)
Op 12 september moet Anderlecht zich voor de tweede maal in korte tijd gaan verantwoorden voor het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport) weet Het Nieuwsblad. Het gaat om de spreekkoren "Alle boeren zijn homo's" die werden gezongen in de match op 4 april tegen Club Brugge.
>> Lees verder

U18 starten competitie met gelijkspel (13-08-2019)
De U18 van Anderlecht zijn vanavond aan de competitie gestart met een 2-2-gelijkspel thuis tegen Eupen. Voor paars-wit scoorden Jeremie Manzangala en Mohamed Yaya Guindo (foto). Die laatste speelde en scoorde gisteren ook bij de U21.
>> Lees verder

Agyei beste speler op Chinees toernooi (13-08-2019)
Anderlecht won niet alleen het YICC-toernooi in China voor U16, het leverde ook de beste speler van het toernooi. Die eer was weggelegd voor Enock Agyei. 
>> Lees verder

Anderlecht dames met 9/9 naar de Champions League (13-08-2019)
De damesploeg heeft met 1-3 gewonnen tegen Linfield. Anderlecht scoorde in de eerste helft twee maal via Deloose. Kort na de pauze halveerde Linfield de voorsprong met een penalty, maar Coryn stelde orde op zaken. In de andere partij won Kvinner met 0-1. Een gelijkspel was sowieso voldoende voor de kwalificatie voor de Champions League. 
>> Lees verder

Deze 11 dames moeten Anderlecht naar het hoofdtoernooi sturen (13-08-2019)
Om 17 uur trapt Anderlecht af tegen Linfield Ladies in het Lotto Park. De laatste wedstrijd van de kwalificaties. Anderlecht heeft voldoende aan één punt om door te stoten naar het hoofdtoernooi van de Champions league. 
>> Lees verder

Chadli: "Ik ben hier om te presteren en om vertrouwen te krijgen" (13-08-2019)
Nacer Chadli (30) sprak vanmiddag om 14.30u met de aanwezige pers over zijn transfer. De Rode Duivel wordt voor een jaar gehuurd van AS Monaco.
>> Lees verder

Sowah opnieuw maanden out (13-08-2019)
Pech blijft Emmanuel Adjei Sowah achtervolgen. De jonge Ghanees werd opnieuw geopereerd wegens een pubalgie en zal meerdere maanden niet kunnen voetballen. Al sinds eind 2017 kampt Sowah met deze blessure.
>> Lees verder

Lambrechts fluit KV Kortrijk - RSC Anderlecht (13-08-2019)
Zaterdag gaat RSC Anderlecht op bezoek in het Guldensporenstadion. Erik Lambrechts is aangeduid om de wedstrijd tegen KV Kortrijk in goede banen te leiden. Rien Vanyzere en Philippe Vandecauters staan aan de zijlijn, Kevin Debeuckelaere is de vierde official. 
>> Lees verder

Dames: Anderlecht - Linfield live op Facebook (13-08-2019)
Deze middag staat om 17 uur de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Uefa Women's Champions League op het programma. RSC Anderlecht ontvangt daarin de Linfield Ladies uit Noord-Ierland. De wedstrijd zal live te volgen zijn via de officiële Facebookpagina van RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Martinez: "Het komt wel goed met Anderlecht" (13-08-2019)
RSC Anderlecht trok met Nacer Chadli nog een Rode Duivel aan en hij is niet de eerste die terugkeert naar de Jupiler Pro League. Een trend die bondscoach Roberto Martinez alleen maar kan toejuichen: "Mijn spelers moeten spelen met aankomende EK in gedachten."
>> Lees verder

Officiële persvoorstelling Chadli (13-08-2019)
Vandaag om 14 uur stelt RSC Anderlecht zijn nieuwste aanwinst officieel voor aan de pers. Nacer Chadli zal er de vragen beantwoorden van de aanwezige journalisten. 
>> Lees verder

Chipciu traint individueel (13-08-2019)
Er is licht aan het einde van de tunnel voor Alexandru Chipciu. De kuitblessure lijkt achter de rug en Roemeen heeft er de eerste indivuduele veldtraining opzitten. Deze week sluit hij aan bij de groepstrainingen. RSC Anderlecht wil hem op de rechtsachter positioneren. 
>> Lees verder

Verjaardag Michael Verschueren en Pieter Gerkens (13-08-2019)
Vandaag vieren Michael Verschueren en Pieter Gerkens hun verjaardagen. Michael Verschueren wordt 49 en Pieter Gerkens 24 jaar oud. Wij wensen hen beide een gelukkige verjaardag!
>> Lees verder

Saelemaekers speelt en scoort bij U21 (12-08-2019)
De U21 van Anderlecht hebben hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen gewonnen. Voor de Beker van België ging OH Leuven met 1-3 voor de bijl. Alexis Saelemaekers speelde mee en scoorde één keer. Mohammed Yaya Guindo scoorde de twee andere treffers.
>> Lees verder

Kompany sprak al met jonge Noor Evjen (12-08-2019)
Het is Anderlecht menens om de 19-jarige Hakon Evjen aan te trekken. Het Laatste Nieuws vernam van Noorse journalisten dat Evjen al een kijkje is komen nemen in België en gesproken heeft met Vincent Kompany. Daarnaast ging Frank Arnesen hem al persoonlijk scouten.
>> Lees verder

U16 winnen toernooi in China (12-08-2019)
De U16 van Anderlecht hebben het YICC-toernooi in China gewonnen. De jongens van Nourredine Moukrim (foto) versloegen in de finale Wolverhampton met 2-1. Samuel Mbangula en Joseph Nonge Boende scoorden voor paars-wit.
>> Lees verder

Guardiola en Martinez coachen Kompany's afscheidswedstrijd (12-08-2019)
11 september aanstaande staat er in het Etihad Stadium een afscheidswedstrijd voor Vincent Kompany op het programma. Daarin nemen de 'Manchester City Legends', onder leiding van Pep Guardiola, het op tegen een Premier League All Star elftal, onder leiding van Belgisch bondscoach Roberto Martinez.
>> Lees verder

Coucke: "Nu wachten tot het eten klaar is" (12-08-2019)
Voorzitter Marc Coucke heeft met journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws gesproken over de start van het nieuwe Anderlecht, enkele dagen na de uithaal van Roger Vanden Stock. Coucke sprak over de nieuwe kern en over de vernieuwde filosofie bij Anderlecht.
>> Lees verder

Anderlecht betaalt volledige loon Chadli (12-08-2019)
Anderlecht hoeft aan Monaco geen huursom te betalen voor Nacer Chadli, wel neemt het diens volledige salaris over. Dat weet Het Laatste Nieuws. Het loon van de Rode Duivel is niet min: tussen de 215.000 en 230.000 euro per maand.
>> Lees verder

Sa zegt 'ja' tegen Midden-Oosten (12-08-2019)
Josué Sa wordt wellicht de volgende vertrekker bij Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad wil Baniyas de Portugese verdediger graag aantrekken en ziet Sa zelf een overgang best zitten. Als Sa vertrekt, staan er nog twaalf anderen op de vertrekkerslijst.
>> Lees verder

U16 spelen finale in China (11-08-2019)
In Shanghai spelen de U16 van Anderlecht de finale van de YICC. Ze versloegen vandaag in de halve finale het Japanse S.T FC met 2-1. Voor paars-wit scoorden Lucas Stassin en Mario Stroeykens. In de finale nemen ze het op tegen de winnaar van het duel Paranaense-Wolverhampton.
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht strikt Nacer Chadli (11-08-2019)
Nacer Chadli komt voor één seizoen op huurbasis over van AS Monaco. Of er ook een aankoopoptie bedongen werd bij de transfer is voorlopig nog niet geweten. Chadli is na Vincent Kompany, Michel Vlap, Samir Nasri, Philippe Sandler, Hendrik Van Crombrugge & Kemar Roofe reeds de zevende aanwinst in deze mercato. 
>> Lees verder

Chadli legt vandaag medische testen af (11-08-2019)
Volgens RTBF ondergaat Nacer Chadli vandaag zijn medische testen. Indien hij hiervoor slaagt, komt de 30-jarige flankaanvaller anex flankverdediger voor een jaar over van AS Monaco. Het zou gaan om een huurcontract zonder aankoopoptie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.