Kompany naar de kant met blessure

5-12-2019 23:15:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het is nauwelijks te geloven, maar Vincent Kompany is weer ingehaald door zijn lichaam. Na 2 minuten in de tweede helft in de bekermatch op Moeskroen stapte de aanvoerder van Anderlecht plots naar de kant. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Hamstrings opnieuw de boosdoener (06-12-2019)
Na 50 minuten spelen ging Vincent Kompany geruisloos naar de kant. Hij fluisterde iets in het oor van Lawrence Visser, gaf zijn kapiteinsband af en nam plaats in de dug-out. Opnieuw de hamstrings die hem naar de kant dwongen. De ernst van de blessure moet de komende dagen blijken. 
>> Lees verder

Vandaag verdere onderzoeken voor Kompany (07-12-2019)
De kans is heel erg klein dat Vincent Kompany morgen op het wedstrijdblad staat voor de wedstrijd tegen Charleroi. RSC Anderlecht vermijdt alle communicatie over zijn blessure en de ernst daarvan. Vandaag staan er verdere onderzoeken gepland. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.