Vrees voor gescheurde ligamenten van enkel bij Verschaeren

15-12-2019 17:29:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht vrezen ze voor een zware blessure bij middenvelder Yari Verschaeren. In de topper tussen Standard en Anderlecht ging de youngster volledig door zijn enkel, waarna hij met een draagberry ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Luikse akker zorgt voor zware enkelblessure Verschaeren (15-12-2019)
Kort voor het uur in Standard - Anderlecht viel Yari Verschaeren uit met een op het eerst zicht zware enkelblessure. De aanvallende middenvelder verstapte zich en sloeg zijn rechterenkel helemaal om. Op een draagberrie werd hij van het veld gedragen.
>> Lees verder

Morgen meer duidelijkheid over blessure Verschaeren (16-12-2019)
Morgen weet Yari Verschaeren waar hij aan toe is met zijn enkel. Dan zal hij de nodige onderzoeken ondergaan om duidelijkheid te krijgen over de ernst van zijn enkelblessure. Dat meldt de club Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.