Kemar Roofe uit voorzorg gewisseld

12-1-2020 16:3:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht werd gisteren toch even opgeschrikt: de man waar echt niets mee mocht gebeuren ging voortijdig naar de kant in de oefenmatch tegen Livingston. Maar het zou meevallen voor Kemar Roofe.Anderlecht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht: "Blessure Roofe niet erg" (12-01-2020)
Goed nieuws: de blessure die Kemar Roofe gisteren deed afhaken in de oefenwedstrijd tegen Livingston blijkt niet ernstig. Dat laat Anderlecht weten. "Kemar voelde iets lichts in de kuit en uit voorzorg ging hij naar de kant. Niets ernstig dus", klinkt het in het wedstrijdverslag op rsca.be.
>> Lees verder

Roofe moet het nog even rustig aan doen (14-01-2020)
Kemar Roofe traint nog niet voluit, hij moet het nog even rustig aan doen na zijn kuitblessure. Vandaag ondergaat de spits nog verdere onderzoeken maar normaal raakt hij wel fit voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Veel alternatieven zijn er immers niet. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.