Tegen Club Brugge met één halffitte spits

14-1-2020 12:6:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Verre van de gedroomde aanloop richting topper. Kemar Roofe moet het door een kuitblessure de komende dagen rustig aan doen, waardoor Anderlecht op training geen spits heeft.Op Instagram postte Kemar Roofe ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Roofe moet het nog even rustig aan doen (14-01-2020)
Kemar Roofe traint nog niet voluit, hij moet het nog even rustig aan doen na zijn kuitblessure. Vandaag ondergaat de spits nog verdere onderzoeken maar normaal raakt hij wel fit voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Veel alternatieven zijn er immers niet. 
>> Lees verder

Nasri traint voluit, nog geen Roofe (16-01-2020)
Samir Nasri werkte gisteren de volledige groepstraining af en ging voluit. De Franse middenvelder lijkt klaar om zijn rentree te maken. Minder goed nieuws is er van Kemar Roofe. De spits trainde gisteren nog steeds niet.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.