Roemeense Cluj trekt Alexandru Chipciu aan

16-1-2020 12:40:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het Roemeense Cluj, uit zijn thuisland, heeft nu een oplossing geboden voor Chipciu. Anderlecht heeft de middenvelder zijn contract verbroken. "Hij was einde contract aan het einde van het seizoen en we ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Chipciu laat Gaziantep vallen voor Cluj (15-01-2020)
Een ommekeer in het transferdossier van Alexandru Chipciu. De Roemeen zal niet naar Gaziantep FK verhuizen, maar kiest voor Cluj in zijn vaderland. Ook al wacht hem daar een lager salaris. Dat meldt de Roemeense website Digisport.
>> Lees verder

Roemeense media weten hoeveel Chipciu gaat verdienen (15-01-2020)
Alexandru Chipciu heeft een akkoord bereikt met CFR Cluj voor een contract voor twee seizoenen. Chipciu zou vrij overkomen van Anderlecht. Bij Cluj wacht hem 400.000 euro tekengeld en een jaarsalaris van 240.000 euro. Dat melden Roemeense media.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.