Trebel loopt knieblessure op tijdens training

21-1-2020 11:14:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zondag zat Adrien Trebel op de bank bij RSC Anderlecht. Maandag moest hij verstek laten gaan voor een partijtje op training vanwege een blessure. Het Laatste Nieuws weet dat de Franse middenvelder zijn ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Geen transfer voor Trebel (22-01-2020)
De knieblessure van Adrien Trebel lijkt dan toch ernstiger dan gedacht. Er is kraakbeen losgekomen in zijn knie en de Fransman moet wellicht opnieuw onder het mes. Dat is een streep door de rekening van RSC Anderlecht die een transfer weer aan zijn neus ziet voorbij gaan. 
>> Lees verder

Kleine ingreep aan knie voor Trebel (22-01-2020)
Adrien Trebel heeft sinds kort last aan zijn knie. Hij zal daarom deze week een kleine ingreep ondergaan, dat hebben speler en club besloten. Er wacht hem opnieuw een revalidatie van enkele weken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.