Telenet niet te spreken over beslissing Pro League

4-4-2020 11:34:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Pro League moet kritiek vanuit verschillende hoeken afweren na de beslissing om ermee te stoppen. Ook de rechtenhouders zijn niet echt gelukkig. Die eisen mogelijk een deel van de koek terug.Telenet ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Raad van Bestuur van Pro League wil competitie stopzetten (02-04-2020)
De kogel lijkt door de kerk: de Raad van Bestuur van de Pro League roept om op de competitie stop te zetten. De stand na 29 speeldagen geldt als eindstand, zo luidt het in hun voorstel. De Algemene Vergadering moet het voorstel nog wel bekrachtigen, maar dat zou slechts een formaliteit zijn.
>> Lees verder

Opinie: kampioen neen, Champions League ja (02-04-2020)
De Raad van Bestuur van de Pro League besliste vandaag om de competitie stop te zetten, de huidige stand als eindstand te nemen en dus Club Brugge uit te roepen als landskampioen. Sta ons toe daar serieuze bedenkingen bij te hebben. Er zijn precedenten: bij één ervan werd Anderlecht zo zijn eerste landstitel onthouden.
>> Lees verder

UEFA razend over beslissing Pro League en dreigt met uitsluiting (03-04-2020)
De Pro League besliste om de competitie per direct stop te zetten, een beslissing waar de UEFA allerminst over te spreken is. Vorige woensdag had UEFA de deadline voor alle competities nog verschoven naar 3 augustus. UEFA dreigt zelfs met uitsluiting van de ploegen die competitie vroegtijdig stopzetten. 
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: stopzetten competitie (03-04-2020)
De Raad van Bestuur van de Pro League heeft beslist om de competitie stop te zetten als gevolg van de corona-epidemie. Wat vindt u van deze beslissing? Laat het ons weten via de nieuwe webpoll. Let op: de poll gaat over het stopzetten op zich, niet over de beslissing om Club Brugge tot kampioen uit te roepen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.