Prono

1. Reglement

Deelnemen betekent dat u akkoord bent onze disclaimer en de onderstaande regels.

2. Verloop van de prono.

De prono loopt samen met de wedstrijden van de Champions League en de Europa League. U moet uw formulier inzenden een halfuur voor de aftrap van de eerste wedstrijd van die ronde. Binnen de 24u worden dan de resultaten online geplaatst en kan u ook de nieuwe wedstrijden vinden. Dit kan echter, zonder voorafgaande verwittiging, bij hoge uitzondering door het webteam worden aangepast. U kan slechts één maal deelnemen aan de prono per ronde. U kan wel, tot een halfuur voor de aftrap, uw prono aanpassen! De prono loopt ten einde na de afloop van de Europa League en Champions League finale. Er kan maar 1 persoon per gezin deelnemen! Dus elk adres kan maar 1 keer voorkomen in de database.

3. Aantal wedstrijden & Puntensysteem

Het aantal wedstrijden per ronde ligt niet volledig vast, normaal ligt dit aantal op 10 maar naar het einde van het seizoen kan dit aantal veranderen. Ook de verdeling tussen Champions League en Europa League is variabel van ronde tot ronde.
Systeem: Heeft U de exacte score correct, dan krijgt u 3 punten. Heeft U het resultaat (winst, verlies, gelijk spel zonder de exacte score) correct, dan krijgt u 1 punt. Indien een wedstrijd gelijk eindigt na reguliere speeltijd en er verlengingen plaatsvinden, dan telt de score na de extra tijd. Indien er strafschoppen volgen, telt eveneens de score na verlengingen.
Joker: Tijdens de registratie moet u een ploeg kiezen die volgens u, u het meeste punten zal opleveren. De punten die deze ploeg voor u behaald zullen verdubbeld worden. De punten worden alleen verdubbeld zolang de ploeg in de Champions League speelt.

4. Prijzen

Eindwinnaar: De deelnemer die op het einde van het seizoen op de eerste plaats van het klassement staat zal een verrassingsprijs ontvangen! Deze prijs zal worden toegestuurd per post.
Trouwste deelnemers: Onder de trouwste deelnemers van de prono, hij/zij die het meeste deelnam aan de prono tijdens dit seizoen, zal één verrassingsprijs met een lagere waarde dan die van de eindwinnaar worden verloot.
Gelijke stand: Bij een gelijke stand zal er een loting plaatsvinden.
2 prijzen: Het is niet mogelijk dat één en dezelfde persoon beide prijzen wint!

5. Sancties

Het breken van één van de bovenstaande regels impliceert dat u onmiddellijk uit de prono wordt gezet.

6. Vragen of problemen?

Heeft u vragen of problemen ivm de prono? Ga naar ons contactformulier.