Quiz

1. Reglement

Deelnemen aan de quiz betekent dat u akkoord gaat met onze disclaimer en met de onderstaande regels.

2. Verloop van de quiz

De quiz verloopt normaal twee wekelijks. De vragen worden telkens vrijdag online geplaatst. U heeft dan tijd tot de volgende donderdag, twee weken later, (22u) om ons uw resultaten door te zenden. Binnen de 24u worden dan de resultaten online geplaatst en kan u ook de nieuwe vragen vinden. Dit kan echter, zonder voorafgaande verwittiging, bij hoge uitzondering door het webteam worden aangepast. U kan slechts één maal deelnemen aan de quiz per week. U kan wel steeds uw antwoorden aanpassen, dit tot donderdagavond 22u. De quiz loopt ten einde na tien ronden. Er kan maar 1 persoon per gezin deelnemen! Dus elk adres kan maar 1 keer voorkomen in de database.

3. Vragen- en Puntensysteem

Er zijn 2 types van ronden. De gewone ronde stelt u 2 open vragen (elk 10 punten waard) en 3 multiple choice-vragen (elk 5 punten waard). Af en toe kunnen we een bonusronde invoeren, deze bevat dan 3 multiple choice-vragen (elk 5 punten waard) en u moet dan ook een verband (link) zoeken tussen de 3 correcte antwoorden. Als u de link juist heeft worden uw punten verdubbeld en krijgt u nog eens 10 punten extra! Er is geen verband tussen het aantal gewone ronden en het aantal bonusronden!

4. Prijzen

Eindwinnaar: De deelnemer die op het einde van het seizoen op de eerste plaats van het klassement staat zal een verrassingsprijs ontvangen. Deze prijs zal worden toegestuurd per post.
Tweede in stand: De persoon die op het einde van het seizoen tweede eindigt, ontvangt eveneens een verrassingsprijs, met lagere waarde dan die van de winnaar.
Trouwste deelnemers: Onder de trouwste deelnemers van de quiz, hij/zij die het meeste deelnam aan de quiz tijdens dit seizoen, zal 1 maal een prijs worden verloot.
Gelijke stand: Bij een gelijke stand zal er een loting plaatsvinden.
2 prijzen: Het is niet mogelijk dat één en dezelfde persoon verschillende prijzen (trouwste, 3e, 2e, eerste) wint!

5. Sancties

Het breken van één van de bovenstaande regels impliceert dat u onmiddellijk uit de quiz wordt gezet.

6. Buitenlanders

Indien u in het buitenland woont en u een prijs gewonnen heeft, worden de verzendingskosten van de waarde van de prijs afgetrokken.

7. Discussie

En zoals steeds bij een quiz, heeft de quizmaster altijd gelijk.

8. Vragen en problemen

Vragen of problemen? Ga dan naar ons contactformulier.