Samenwerking met Fortuna Sittard?

ZONDAG, 23 DECEMBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nederlandse Fortuna Sittard wil op korte termijn een samenwerking aangaan met landskampioen Anderlecht. Dat meldt de fansite van de club, FortunaHome.com althans. Zij zouden het bericht van verschillende bronnen ontvangen hebben.

Allereerst zou Algemeen Directeur Theo Mommers het bericht tegenover de mensen van FortunaHome het bericht niet bevestigd hebben, maar zijn lichaamshouding sprak boekdelen toen men hem confronteerde met het bericht. Fortuna zou enkele spelers uit het tweede elftal van Anderlecht willen huren, die bij de club zo meer ervaring zouden kunnen opdoen.
Vorige week bedankte Fortuna Sittard zijn coach Hans Verel nog voor bewezen diensten. De Nederlands-Limburgse club bengelt onderaan de rangschikking met reeds 7 punten achterstand op de voorlaatste, De Graafscap. Voor Verel was dit het eerste seizoen bij Fortuna Sittard. Bij Fortuna Sittard spelen onder andere onze landgenoten Davy Bertjens, Jo Geerinckx, Stijn Haeldermans, en Chris Van Geem.
Naast Fortuna Sittard gaf eerder ook eersteklasser Westerlo aan te willen samenwerken met Anderlecht. Dit alles zal wellicht goed nieuws zijn voor Jean Dockx. De Anderlechtman maakte enkele weken geleden nog zijn beklag dat Anderlecht dringend wat van zijn B-kernspelers moest uitlenen om deze zo meer ervaring te laten opdoen...



anderlecht-online forum